Skip to main content

Corona heeft ook ons werk beïnvloed en vertraagd. De feestelijke presentatie in Amsterdam van de vernieuwde website heeft tegoed. Het bezoek van twee conservatoren van het Nationaal Museum voor Schone Kunsten in Minsk (Wit-Rusland) is verzet naar oktober. De in Omsk (Siberië) geplande Masterclass “The Preservation of Cultural Heritage is uitgesteld tot eind oktober. Onder voorbehoud.

Activiteiten

Regelmatig organiseren wij speciale activiteiten zoals een bezoek aan Riga (Letland) waarbij de directeur van het Museum Bourse en de Nederlandse Ambassadeur gastheer waren. In samenwerking met het Mauritshuis organiseert SCI een bezichtiging kort na de opening op 26 september de bijzondere Vermeer tentoonstelling Alleen met Vermeer – ‘Het Mooiste Schilderij ter Wereld’/ Gezicht op Delft.

Steun

De gekwalificeerde vrijwilligers van SCI doen onafhankelijk van enige overheid kunsthistorisch onderzoek. SCI is per project aangewezen op sponsoring en subsidie. Daarmee blijven de structurele kosten van ons bureau vrijwel ongedekt. Daarom hebben wij donaties broodnodig. U kunt met uw donatie giftenaftrek (ANBI en ook als Culturele ANBI) krijgen en dus een extra belastingvoordeel. U kunt doneren onder het kopje Word Vriend.

Close Menu

Stichting Cultuur Inventarisatie
Nieuwe Uilenburgerstraat 108-1
1011 LX Amsterdam
Mob: +31 (0)5-39400874

E-mail: info@culturalinventory.nl

Bank: NL48ABNA0465133223
Kamer van Koophandel: 41217432